Редактор: e-mail: Кадър бТВГ-н Трифонов ме покани на разговор на 7 август,

...
Редактор: e-mail: Кадър бТВГ-н Трифонов ме покани на разговор на 7 август,
Коментари Харесай

Христо Иванов, ДБ: Никъде по света няма политика, която се прави само пред камерите

Редактор: 

e-mail: 

Кадър бТВ

Г-н Трифонов ме предложения на диалог на 7 август, когато възможностите за осъществяване на първия мандат бяха изгубени. Реших да се отзова, с цел да опитаме дружно, желаех да му дам персонално причините, по тази причина за какво ние не можем да покрепим неговото предложение за кабинет. Не скърбя, че отидох на тази среща. Г-н Трифонов е на едно канапе и не приказва с никого, обграден е от една група сценаристи, с които доста мъчно се приказва. Тези хора наподобяват на пощенска кутия, на сламени персони. Хората, които предложиха за министри, не бяха готови за такива. Ние сме подготвени да беседваме с всички, само че да са почтени, тъй като ние сме виновни пред нашите гласоподаватели.

Това съобщи Христо Иванов от „ Демократична България “ в „ Лице в лице “ по бТВ.

Време е да излезем представителна народна власт и зрелище. Ние считаме, че има срещи, които трябава да бъдат извършени, да се кажат неща, да има почтено мнение, отвън андрелина, който разсънва в политиците наличието на медиите. Никъде по света няма политика, която се прави единствено и само пред камерите. Нека госпожа Нинова да тръгне с една камера, да прекара целия си ден в един риалити формат, може пък да се окаже, че ние бъркаме, сподели още Христо Иванов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР